Membri

În epoca în care implicarea comunității și parteneriatele cu societatea civilă sunt în creștere fiind recunoscute ca indispensabile, este clar o creștere a potențialului pentru dezvoltarea cooperativă și recunoașterea mondială. Organizațiile de business, muncă și societatea civilă au posibilități și resurse care sunt vitale in ajutarea creării unei comunități mai puternice. (Kofi Annan)

Mitoc Group

Fondată în 2014 de experți din industrie, Mitoc Group a apărut de la început ca o echipă de credincioși fără server. Călătoria noastră a început în același moment cu una dintre cele mai inovatoare și îndrăznețe ale liderului de cloud computing Amazon Web Service pentru a lansa în beta un nou serviciu numit AWS Lambda. Foarte puțini la acel moment visau la un serviciu de calcul care încorporează cel mai bun mod de virtualizare și containerizare. Am avut privilegiul de a trece de la “o wow, o jucărie strălucitoare” la “băieți, toată lumea o folosește”.

Ultimii câțiva ani au fost un rollercoaster interesant, cu suișuri frumoase și coborâșuri dureroase. Și, am învățat multe!

AdTechMedia

AdTechMedia este angajată într-o misiune de construcție a celui mai simplu produs din lume de monetizare a conținutului media. Imaginați-vă că sunteți un editor, un jurnalist sau un blogger, iar preocuparea dvs. principală este de a crea conținut media pe care oamenii îl iubesc. Aveți timp suplimentar în programul extrem de ocupat pentru a identifica cum să configurați și să gestionați Apple Pay sau PayPal, Google Doubleclick For Publishers sau Revive Ad Server, JavaScript sau NodeJS? Dacă răspunsul este un NU puternic, continuați să citiți...

Produsul AdTechMedia simplifică viața creatorilor de conținut media în necesitatea de bază de a genera venituri bănești. În doar câteva click-uri, puteți:

  • să instalați și să activați plugin-ul WordPress de pe wordpress.org (sau modulul Drupal de pe drupal.org), fără a avea abilități tehnice;
  • să alegeți opțiunile de monetizare pe care cititorii dvs. le vor putea folosi fără bariere majore;
  • să personalizați orice alte setări de aspect și de utilitate care vor permite plugin-ului AdTechMedia să funcționeze în mod nativ pe website-ul dvs.

Odată ce cititorii dvs. ajung pe pagina de web a conținutului media, plugin-ul nostru va lăsa deschise doar câteva paragrafe și va bloca restul conținutului, oferind cititorilor exact două opțiuni de plată din trei:

  • plata pe articol utilizând microplăți;
  • abonament pentru consum nelimitat sau
  • vizualizare publicitate pentru a continua cititul gratuit.

Înregisterează-te sau autentifică-te acum!

ImpacT Academies & Camps

ImpacT Academies & Camps a fost creat pentru a oferi posibilitatea copiilor să obțină abilități digitale necesare pentru a îi transforma din consumatori în creatori tehnologici. Chiar dacă copilul în viitor nu va activa în această sferă, aceste abilități îl vor ajuta obțină succes în lumea contemporană.

Folosind programul educațional propriu, adaptat din școlile din Sillicon Valley, noi predăm nu doar abilități tehnice - design grafic, programare, create website-urilor, jocurilor, robotica, dar și abilități de dezvoltare personală: capacitatea de a administra corect timpul, abilități de prezentare, de convingere, de negociere și altele.

Noi suntem bucuroși să îi extindem orizontul oportunităților generației viitoare, oferind abilitățile necesare pentru a deveni leader în epoca digitală. Alăturați-vă călătoriei noastre!

iEllo IT

iELLO este un furnizor de soluții IT internaționale specializat în dezvoltarea de software și integrarea SOA care oferă organizațiilor agilitate, scalabilitate, interoperabilitate, caracteristici și performanță fără precedent.

iELLO este mândră de rolul de pionierat auto- asumat ca furnizor de soluții de integrare SOA în regiune, bazat pe o platformă de middleware de 100% din clasa enterprise open source de la WSO2.

Echipa noastră și-a construit o reputație excelentă prin implementarea celor mai dificile proiecte și prin sprijinirea rapidă a clienților noștri, fie în timpul implementărilor, fie prin suportul de producție.

Agilitatea companiei iELLO este susținută de cunoștințele și expertiza extinsă ale echipei care ne permit să răspundem cerințelor clienților într-un mediu concurențial competitiv și tehnic.

USAID from the American People
Government of Sweden
PyCoding Moldova
Mitoc Group USA

Nou pe Blog:

Mai multe